CroAP aplikacija omogućava Vam i da izradite sami vlastitu web stranicu sa svim potrebnim podatcima i informacijama koje su potrebne gostu. Vi trebate samo pripremiti fotografije vaših smještajnih jedinica i podatke koje želite unijeti u stranicu.

U aplikaciji pod izbornikom Moja web stranica nalaze se još 3 linka: Odabir predloška, Informacije na web stranici i Smještajne jedinice. Važno je napomenuti da možete bilo kada sve podatke, slike ili predloške mijenjati ili dodavati, fotografije brisati i dodavati nove. Stranica je postavljena za mogućnost prijevoda na 11 jezika.

Otvorimo “Odabir predloška”, izaberemo jedan od ponuđenih predložaka klikom na sliku od predloška i kliknemo na Spremi. Predloške uvijek možete mijenjati a vaši podatci na stranici ostaju. Važno je i napomenuti da je sedam prvih predložaka prilagođeno i za pametne telefone (mobile responsive).Kada odaberemo “Informacije na web stranici” pojavit će Vam se ekran (slika dolje).Prvo odaberemo module koje želimo da budu prikazani na stranici.Ponuđeni moduli su: Opis objekta, Opis destinacije, Karta, Kalendar i Cjenik. Opis objekta i destinacije možete postaviti i na 11 ponuđenih jezika. Nije obavezno popunjavati sva polja i jezike.

Karta je modul koji prikazuje poziciju Vašeg objekta (rubrika Lokacija). Klikom na “Karta” otvorit će Vam se prozor sa kartom. Nakon što pronađete Vaš objekt na karti, označite ga klikom miša i pritisnite tipku “U redu”. Koordinate Vašeg objekta bit će zapisane u polja “Geografska širina” i “Geografska dužina”.Kalendar je modul koji pokazuje kalendar slobodnih kapaciteta (Slobodni kapaciteti).

Cjenik je modul koji prikazuje cijene i period za svaku smještajnu jedinicu posebno, a podatke povlači iz vašeg cjenika. Sve promjene u cjeniku biti će automatski prikazane i na stranici.

U rubrici opći podatci možete staviti i Vaš Youtube link a video će biti vidljiv direktno na stranici.

U rubrici „Društvene mreže“ postavite linkove prema Vašim profilima a na stranici su vidljivi u dnu lijevo. Bitno je da linkovi budu točni inače stranice neće raditi.

Sliku Vašeg objekta i slike destinacije odabirete kroz Browse – odaberete sliku – Open i klik na Spremi. Ako želite izbrisati sliku objekta ili destinacije klikom je označite (prikazat će se crveni x) i zatim kliknete na „Spremi“.

Kada otvorimo smještajne jedinice i odaberete jednu od Vaših jedinica i otvoriti će se „Podatci o smještajnoj jedinici“ i „Slike smještajne jedinice“. U podatcima o smještajnoj jedinici možete isključiti odabranu sa „Prikaži ovu smještajnu jedinicu na web stranici“ odabirom na „Ne“ tako da ova jedinica neće biti prikazana na stranici.Odaberete detalje smještajne jedinice i pritisnete „Spremi“. Slike smještajne jedinice odabirete klikom na „Dodaj slike“ - Browse - odaberete sliku i klik „Dodaj“. Slike brišete tako da je klikom je označite (prikazat će se crveni x) i zatim kliknete na „Obriši“.Na stranici imate i formular za rezervaciju koju kad gost popuni stiže Vama kao e-mail.