CroAP mobilna aplikacija namijenjena je brzom i jednostavnom pristupu informacijama o rezervacijama i slobodnim kapacitetima s bilo kojeg mjesta, koristeći samo pametni telefon ili tablet računalo.
Prilikom pokretanja aplikacije, otvara se ekran za prijavu u aplikaciju. Podatci za prijavu jednaki su podatcima za prijavu na web sučelje. Nakon prijave u sustav, aplikacija povlači svježe podatke o rezervacijama i slobodnim kapacitetima. Ovisno o brzini veze na internet, ovo može potrajati nekoliko trenutaka.

 

croap croap

Nakon učitavanja, aplikacija prikazuje sve smještajne kapacitete prijavljenog korisnika i kalendar zauzetosti za odabranu smještajnu jedinicu. Bojama su označeni dani na kalendaru: slobodni dani su zeleni, zauzeti dani su crveni, dok su žutom bojom označeni dani za koje je napravljena rezervacija ali nije uplaćena akontacija.

 

cruap

U gornjem tijelu ekrana možemo promjeniti smještajnu jedinicu. Ukoliko želimo ručno osvježiti podatke, možemo to učiniti pomoću tiple Refresh.
Dodirom nekog od rezerviranih dana otvara se dijalog sa osnovnim detaljima rezervacije. Dodirom zelenog datuma, označavamo taj datum kao početni datum nove rezervacije.

 

croap croap

Ukoliko želite kreirati novu rezervaciju, odaberite početni datum (zeleno) i odaberite tipku „Rezerviraj“ ispod kalendara. Otvorit će se slijedeći ekran na kojem je potrebno ispuniti podatke o rezervaciji: datum odlaska, ime, prezime i mobitel/telefon su obavezni. Klikom na „Rezerviraj“ kreira se nova rezervacija. Ukoliko dođe do pogreške, bit ćete obaviješteni. Primjerice, ukoliko nije kreirana cijena u cjeniku za traženi datum, pojavit će se poruka o tome. U tom slučaju možete upisati cijenu u polje Cijena i koristit će se Vaša cijena.

 

croap croap